Over ons

Loodgietersbedrijf Loodgieter aan Huis B.V. is het loodgietersbedrijf  met vestigingen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Midden-Nederland waar u altijd op kunt bouwen. Wilt u bijvoorbeeld uw badkamer of centrale verwarming veranderen of laten repareren? Misschien bent u op zoek naar een nieuw toilet? Wat uw wensen ook zijn, bij ons vindt u de expertise en de ervaring die ze allemaal kunnen realiseren. Het loodgietersvak zit al jaren in ons bloed en ons bedrijf is een moderne en dynamische onderneming waar servicegerichtheid en kwaliteit steevast de boventoon voeren.

Ons team van specialisten kan alle loodgieterswerkzaamheden tot volle tevredenheid voor u uitvoeren. Wij zijn de aangewezen partij voor zowel particulieren als bedrijven. En in de loop der jaren hebben wij een aanzienlijk vast klantenbestand weten op te bouwen, want zij zijn allang overtuigd van onze professionaliteit en doelgerichte oplossingen.

Voor het installeren van cv- en warmwatertoestellen, alsmede het onderhoud en de service daarvan, zijn wij uw betrouwbare adres. Een van onze specialismen is het ontwerpen en verbouwen van bad- en toiletruimten en wordt door ons met zorg en toewijding uitgevoerd.

 

Daarnaast behoort het bedekken van daken en alle rioleringswerkzaamheden ook tot ons vakgebied. Alles wat u mag verwachten van een allround loodgietersbedrijf kunnen wij u bieden. Tel daar ons vriendelijke personeel en onze tijdige levering bij op en u komt tot een logische en onontkoombare conclusie. En dat is dat de enige keuze voor gedegen loodgieterswerk  is Loodgieter aan Huis B.V. Het loodgietersbedrijf uit de regio waar u altijd op kunt bouwen.

Over ons